Výhody a nevýhody výroby celozrnného pečiva – Hana NEJEZCHLEBOVÁ
Hana NEJEZCHLEBOVÁ
Bakalářská práce
Výhody a nevýhody výroby celozrnného pečiva
Advantages and disadvantages of wholemeal pastry producing
Anotace:
Předložená bakalářská práce se zabývá celozrnným pečivem, a to především jeho výrobou a nutričním významem. První část práce je věnována surovinám, a to od prvotních obilovin, které jsou nezbytné k výrobě mouk, až k základním surovinám a je poukázáno i na zlepšují-cí přípravky. V další části práce je popsána samotná výroba celozrnného pečiva a shrnuty její výhody a nevýhody a v závěru jsou zmíněny …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with the wholemeal bread and especially with its production and nutritional value. The first part is focused on raw materials, namely raw cereals, which are necessary for the production of flour, up to the basic raw materials, and it is also pointed to improvers. The next part describes the wholemeal bread production itself and summarizes its advantages and disadvantages …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor:
22692
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
NEJEZCHLEBOVÁ, Hana. Výhody a nevýhody výroby celozrnného pečiva. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii