Senzorické hodnocení konzumních mlék v závislosti na technologii výroby – Lucie KRŮČKOVÁ
Lucie KRŮČKOVÁ
Diplomová práce
Senzorické hodnocení konzumních mlék v závislosti na technologii výroby
Sensory evaluation of commercial milks depending on technology processing
Anotace:
Cílem diplomové práce bylo hodnocení konzumních mlék různě tepelně ošetřených pomocí preferenčních testů. Součástí práce byl dotazníkový průzkum provedený na základě navrženého dotazníku.Abstract:
The sensory evaluation of heat treated consumer milk at different temperatures by preference tests was main topic of this thesis. The survey based on questionare is part of this thesis.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2012
Zveřejnit od: 27. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Eva Samková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KRŮČKOVÁ, Lucie. \textit{Senzorické hodnocení konzumních mlék v závislosti na technologii výroby}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/0ktjyl/.
Jak správně citovat práci
KRŮČKOVÁ, Lucie. Senzorické hodnocení konzumních mlék v závislosti na technologii výroby. Č. Bud., 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 27.4.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 27. 4. 2012 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor
Práce na příbuzné téma
-
Enzymatické a antimikrobiální vlastnosti kozího mléka
Aneta Špínová -
Hodnocení kvality pasterovaného a UHT mléka
Petra Kucerova -
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Kvalita služeb a kvalita zážitku pro sítě nové generace
Jiří Vaněk -
Kvalita života pacienta po cévní mozkové příhodě
Tereza Holubová -
Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
Anna Charišyna -
Kvalita života v paliativní péči o nemocné
Lenka Lipková
Název
Vložil
Vloženo
Práva