Senzorické hodnocení konzumních mlék v závislosti na technologii výroby – Lucie KRŮČKOVÁ
Lucie KRŮČKOVÁ
Master's thesis
Senzorické hodnocení konzumních mlék v závislosti na technologii výroby
Sensory evaluation of commercial milks depending on technology processing
Abstract:
Cílem diplomové práce bylo hodnocení konzumních mlék různě tepelně ošetřených pomocí preferenčních testů. Součástí práce byl dotazníkový průzkum provedený na základě navrženého dotazníku.Abstract:
The sensory evaluation of heat treated consumer milk at different temperatures by preference tests was main topic of this thesis. The survey based on questionare is part of this thesis.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2012
Accessible from:: 27. 4. 2012
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Eva Samková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KRŮČKOVÁ, Lucie. \textit{Senzorické hodnocení konzumních mlék v závislosti na technologii výroby}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2012. Available from: https://theses.cz/id/0ktjyl/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
KRŮČKOVÁ, Lucie. Senzorické hodnocení konzumních mlék v závislosti na technologii výroby. Č. Bud., 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 27.4.2012
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 27. 4. 2012 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / field:
Agriculture Engineering / Operational Management
Theses on a related topic
-
Enzymatické a antimikrobiální vlastnosti kozího mléka
Aneta Špínová -
Hodnocení kvality pasterovaného a UHT mléka
Petra Kucerova -
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Kvalita služeb a kvalita zážitku pro sítě nové generace
Jiří Vaněk -
Kvalita života pacienta po cévní mozkové příhodě
Tereza Holubová -
Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
Anna Charišyna -
Kvalita života v paliativní péči o nemocné
Lenka Lipková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights