Ing. Kateřina Pravcová

Disertační práce

Analýza přírodních antioxidantů v potravinách a potravinových surovinách s využitím moderních analytických metod

Analysis of antioxidants in foods and food raw materials using modern analytical methods
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2024
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Lenka Česlová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Pravcová, Kateřina. Analýza přírodních antioxidantů v potravinách a potravinových surovinách s využitím moderních analytických metod. Pardubice, 2024. disertační práce (Ph.D.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

Univerzita Pardubice

Fakulta chemicko-technologická

Doktorský studijní program / obor:
Analytická chemie / Analytická chemie

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.