Analýza přírodních antioxidantů v potravinách a potravinových surovinách s využitím moderních analytických metod – Ing. Kateřina Pravcová
Ing. Kateřina Pravcová
Disertační práce
Analýza přírodních antioxidantů v potravinách a potravinových surovinách s využitím moderních analytických metod
Analysis of antioxidants in foods and food raw materials using modern analytical methods
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2024
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Lenka Česlová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PRAVCOVÁ, Kateřina. \textit{Analýza přírodních antioxidantů v potravinách a potravinových surovinách s využitím moderních analytických metod}. Online. Disertační práce. Pardubice: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/0kx49f/.
Jak správně citovat práci
Pravcová, Kateřina. Analýza přírodních antioxidantů v potravinách a potravinových surovinách s využitím moderních analytických metod. Pardubice, 2024. disertační práce (Ph.D.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniverzita Pardubice
Fakulta chemicko-technologickáDoktorský studijní program / obor:
Analytická chemie / Analytická chemie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.