Aneta Jarůšková

Bachelor's thesis

Analytické metody pro stanovení sacharidů v moštu a víně

Analytical methods for the determination of carbohydrates in must and wine
Anotácia:
Literární část této bakalářské práce seznamuje čtenáře s chemickými vlastnostmi sacharidů, které se nejvíce podílejí na celkové charakteristice vína. Jedná se především o glukózu, fruktózu a sacharózu. Bylo uvedeno rozdělení analytických metod, které se využívají ke stanovení sacharidů v moštu a ve víně a na základě prostudovaných studií uvedeny trendy, které se v této oblasti v současné době využívají …viac
Abstract:
Literary part of this thesis introduces the readers with the chemical properties of carbohydrates, which are the most important for total characteristics of the wine. The most represented carbohydrates are glucose, fructose and sucrose. It summarized the distribution of analytical methods for determination of carbohydrates in must and wine. Based on studies there were presented trends which are in …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 5. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Ing. Lenka Tomášková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta
 
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Theses 0mh9fy 0mh9fy/2
9. 5. 2016
Složky
Soubory
Halíčková, K.
9. 5. 2016
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.