Charakteristika frakcí dusíkatých látek ve výživě přežvýkavců – Bc. Marie KOUKOLOVÁ
Bc. Marie KOUKOLOVÁ
Master's thesis
Charakteristika frakcí dusíkatých látek ve výživě přežvýkavců
Characteristics of crude protein fractions in ruminant nutrition
Abstract:
Fyziologie výživy a krmení hospodářských zvířat je základním faktorem ovlivňujícím vedle efektivnosti produkce především její kvalitu. Pro tyto faktory je důležitý optimální přísun živin formou vhodných krmiv. Abychom dokázali správně sestavit odpovídající krmnou dávku a tím pozvedli ekonomickou realizaci genetického potenciálu skotu, musíme znát systém nutričních požadavků zvířete včetně požadavků …moreAbstract:
Physiology of nutrition and feeding of farm animals is an essential factor influencing production efficiency and its quality. For these factors is important to provide optimal supply of nutrients by suitable feeds. Felicitous feed ration raise the economic realization of genetic potential of animals. Therefore we have to know the nutritional requirements of animals, including microorganisms, whose …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2012
Accessible from:: 27. 4. 2012
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. František Lád, CSc.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KOUKOLOVÁ, Marie. \textit{Charakteristika frakcí dusíkatých látek ve výživě přežvýkavců}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2012. Available from: https://theses.cz/id/0mlzmh/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
KOUKOLOVÁ, Marie. Charakteristika frakcí dusíkatých látek ve výživě přežvýkavců. Č. Bud., 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 27.4.2012
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 27. 4. 2012 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / field:
Agriculture Engineering / Agricultural Ecology
Theses on a related topic
-
Stanovení frakcí dusíkatých látek u objemných krmiv pro přežvýkavce podle Cornell systému
Pavla Zástavová -
Vliv dlouhodobého hnojení na zastoupení frakcí dusíkatých látek v píci vojtěšky
Jana Matunová -
Stanovení frakcí dusíkatých látek krmiv ve výživě přežvýkavců
Marie Koukolová -
Stanovení frakcí v ozimé pšenici podle obsahu dusíkatých látek
Aneta Sochorová -
Hodnocení obsahu dusíkatých frakcí v píci víceletých trav a jetelovin
Jaroslava Hladíková -
Metody stanovení kyslíkatých a dusíkatých látek v ropných frakcích a alternativních palivech
Barbora Burešová -
Vliv podílu travního komponentu ve vojtěškotravní směsi na obsah a zastoupení frakcí dusíkatých látek v píci vojtěšky
Jana Jirmanová -
Změny obsahu frakcí dusíkatých látek v píci vojtěšky během vegetace
Karolína Kadlusová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights