DRULÁKOVÁ, Tereza. \textit{Porovnání mikrobiálního složení anglického sýru Blue Stilton s příbuznými sýry}. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/0n79ts/.
DRULÁKOVÁ, Tereza. <i>Porovnání mikrobiálního složení anglického sýru Blue Stilton s příbuznými sýry</i>. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/0n79ts/.
DRULÁKOVÁ, Tereza. Porovnání mikrobiálního složení anglického sýru Blue Stilton s příbuznými sýry. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/0n79ts/.
@misc{Drulakova2024thesis,
AUTHOR = "Druláková, Tereza",
TITLE = "Porovnání mikrobiálního složení anglického sýru Blue Stilton s příbuznými sýry [online]",
YEAR = "2024 [cit. 2024-11-13]",
TYPE = "Bakalářská práce",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/0n79ts/",
}
@misc{Drulakova2024thesis,
AUTHOR = {Druláková, Tereza},
TITLE = {Porovnání mikrobiálního složení anglického sýru Blue Stilton s příbuznými sýry},
YEAR = {2024},
TYPE = {Bakalářská práce},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/0n79ts/},
URL_DATE = {2024-11-13},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Druláková
| jméno = Tereza
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Porovnání mikrobiálního složení anglického sýru Blue Stilton s příbuznými sýry
| url = https://theses.cz/id/0n79ts/
| typ práce = Bakalářská práce
| vedoucí =
| rok = 2024
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-11-13
| poznámka =
| jazyk =
}}