Bc. Hana Houdková

Bachelor's thesis

Úloha vlastníka v personálním řízení malého podniku

Owner as Human Resources Manager in small restaurant
Anotácia:
Cílem práce je posoudit roli a úkoly vlastníka v personálním řízení malé restaurace, a to zejména v procesech formování pracovního týmu a nastavení systému odměňování a motivace. Práce se zaměřuje na činnosti související s vytvořením pracovního kolektivu nově vznikající restaurace. Teoretická část je zaměřena na stanovení důležitých personálních činností a způsobu jejich provádění podle teoretické …viac
Abstract:
The aim of this work is to evaluate the role and tasks of the owner in personnel management of a small restaurant, especially in the process of forming a working team and adjusting system of remuneration and motivation. This work is focused on actions related to creating a working collective of a new incipient restaurant. Theoretical part is focused on assessment of important personnel activities and …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 6. 2015
  • Vedúci: RNDr. Jan Žufan, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Martina Beránek

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze