Zuzana Hyblerová

Master's thesis

Fastfood nutriční problém

The Fastfood Diet Problem
Anotácia:
Práce vychází z teorie matematického programování, konkrétně z modelu nutričního problému. Cílem je nalezení optimálního menu s minimální celkovou cenou a přihlédnutím k omezením daných výživovými, tedy nutričními, hodnotami pro různé skupiny zákazníků fastfoodů. Model je aplikován na soubor potravin a nápojů nabízených ve vybraných fastfoodech v ČR.
Abstract:
This thesis is based on the theory of mathematical programming, on the fastfood diet problem in particular. The aim is to find an optimal menu with accordance to nutritional limitations for various groups of fastfood customers and with minimal overall prize. This model is applied on the group of foods and beverages offered in selected fastfood chains in the Czech Republic.
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 6. 2009

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 2. 2010
  • Vedúci: Martina Kuncová
  • Oponent: Veronika Skočdopolová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/19705