Studium stability karotenoidů a jejich degradačních produktů při zpracování zeleniny – Bc. Martina Štěpánová
Bc. Martina Štěpánová
Master's thesis
Studium stability karotenoidů a jejich degradačních produktů při zpracování zeleniny
Study of carotenoids stability and their degradation products during vegetable processing
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠTĚPÁNOVÁ, Martina. \textit{Studium stability karotenoidů a jejich degradačních produktů při zpracování zeleniny}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/0q3mnw/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology, Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Chemistry and Analysis of Food and Natural Products
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.