Analýza činnosti zpracovatelské linky chmele zaměřená na rozbor příměsí v jednotlivých částech linky – Bc. Martin Vopat
Bc. Martin Vopat
Diplomová práce
Analýza činnosti zpracovatelské linky chmele zaměřená na rozbor příměsí v jednotlivých částech linky
Analysis of the activity of the hop processing line focused on the analysis of impurities in individual parts of the line
Anotace:
Hlavním cílem diplomové práce je popsat funkce jednotlivých mechanizmů zpracovatelské linky chmele a provedení rozboru příměsí v této lince. V první části je uveden stručný přehled informací o chmelu, nezbytný pro pochopení daného tématu. Dále je popsána analýza činnosti zpracovatelské linky chmele, která je založena na teoretickém rozboru funkcí jednotlivých mechanizmů. Na konci této kapitoly jsou …víceAbstract:
The main aim of the thesis is to describe the functions of the individual mechanisms of the hop processing line and to carry out the analysis of impurities in this line. In the first part, a brief overview of information about hops is given, necessary for understanding the topic. Then the analysis of the operation of the hop processing line is described, based on a theoretical analysis of the functions …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 3. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 20. 5. 2024
- Vedoucí: doc. Ing. Adolf Rybka, CSc.
- Oponent: Petr Heřmánek, doc. Ing.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VOPAT, Martin. \textit{Analýza činnosti zpracovatelské linky chmele zaměřená na rozbor příměsí v~jednotlivých částech linky}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Technická fakulta. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/0qyg22/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Technická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Technická fakultaMagisterský studijní program:
Zemědělská technika
Práce na příbuzné téma
-
Agrotechnika chmele v rámci integrované produkce chmele
Ondřej Pyšný -
Technologie sušení chmele v komorové sušárně s využitím uklidňovacích komor.
Jakub Pivko -
Porovnání kvalitativních ukazatelů odrůd chmele otáčivého (Humulus lupulus) z různých typů chmelnic
Žaneta KORCOVÁ -
Optimalizace podmínek nízkoteplotního sušení chmele v experimentální komorové sušárně.
Petr Kubeš -
Porovnání technologie sušení chmele v komorové a pásové sušárně
Václav Lebeda -
Rozbor práce a porovnání různých typů komorových sušáren chmele.
Jakub Pivko -
Vliv základních surovin na kvalitativní ukazatele různých typů craft beer
Zdeňka HEJTMÁNKOVÁ -
Optimalizace sklizně chmele ve vztahu k dosažení maximálních kvalitativních ukazatelů produktu
Milan PEŠINA
Název
Vložil
Vloženo
Práva