Kamila Lacinová

Bachelor's thesis

Bakterie rodu Asaia a jejich výskyt v potravinách a nápojích

Asaia and Their Occurrence in Foods and Beverages
Abstract:
Cílem této bakalářské práce je představit bakterie rodu Asaia, jejich vlastnosti, výskyt a význam v potravinářském průmyslu. První část práce se zaměřuje na obecnou charakteristiku bakterií octového kvašení, druhá část se již zabývá samotnou bakterií Asaia a jejím taxonomickým zařazením, poté se práce zaměřuje na popis morfologických, fyziologických a biochemických vlastností. Další kapitola popisuje …more
Abstract:
The aim of this bachelor thesis is to introduce bacteria of genus Asaia, their properties, occurrence and importance in food industry. The first part focuses on the general characteristics of acetic bacteria, the second part deals with the Asaia bacterium itself and its taxonomic classification, then the work focuses on the description of morphological, physiological and biochemical properties. The …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 5. 2019

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Lacinová, Kamila. Bakterie rodu Asaia a jejich výskyt v potravinách a nápojích. Zlín, 2019. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe