Alimentární nákazy a otravy a alergeny v potravinách – Bc. Zdeňka Davídková
Bc. Zdeňka Davídková
Diplomová práce
Alimentární nákazy a otravy a alergeny v potravinách
Alimentary infections and poisoning and allergens in food
Anotace:
Tato diplomová práce se v první části zabývá alimentárními nákazami a otravami a v druhé části nejznámějšími druhy alergenů. Teoretická část obsahuje základní charakteristiku a rozdělení alimentárních nákaz a členění alergenů. V práci jsou uvedeny i otravy způsobené potravinami. Praktická část je zaměřena na výzkum mezi žáky Hotelové školy. Pomocí dotazníku se bude zjišťovat zkušenost s nákazami, otravami …víceAbstract:
The first part of this thesis focuses on food infections and food poisoning, and the second part deals with the most common types of allergens. The theoretical part aims to provide the basic characteristics and classification of food infections and allergens. Food poisoning is included in this part as well. The research part of the thesis is based on the survey carried out at the Catering School in …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2017
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/t3b87/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 19. 5. 2017
- Vedoucí: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.
- Oponent: Mgr. Jiří Šibor, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.