Perspektiva oběhového hospodářství gastronomických odpadů – Ing. Alan Dymchenko
Ing. Alan Dymchenko
Disertační práce
Perspektiva oběhového hospodářství gastronomických odpadů
The perspective of circular food waste management
Anotace:
Tato disertační práce je zaměřena na problematiku týkající se oběhového hospodářství gastronomických odpadů, opětovné využití zbytkové produkce pekárenského průmyslu s cíly zastavení plýtvání konkrétní produkce. První část disertační práce se věnuje problematice oběhového hospodářství gastronomických odpadů. Odpovídá na otázky, proč se musíme zabývat oběhovým hospodářstvím. Popisuje současný problém …víceAbstract:
This dissertation is focused on issues related to the circular economy of gastronomic waste, reuse of residual production from bakeries and beer production in order to stop the waste of specific production. The first part of the dissertation deals with the issue of circular management of gastronomic waste. It answers the questions of why we need to deal with the circular economy. It describes the current …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 2. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Mgr. Milan Geršl, Ph.D.
- Oponent: Pavel Diviš, doc. Ing., Ph.D., Miroslav Přikryl, doc. Ing., Monika Božíková, externi
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaDoktorský studijní program / obor:
Technologie odpadů / Technologie odpadů
Práce na příbuzné téma
-
Pivo – „tekutý chléb“ ze statistického pohledu
Monika Hylenová