Bc. Štěpán Šanc

Bachelor's thesis

Povědomí manažerů stravovacích služeb ve vybraném regionu o lokální a regionální kultuře

Awareness of Catering Service Managers in the Selected Region about Local and Regional Culture
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na povědomí manažerů gastronomických provozů v Praze o lokální a regionální kultuře. Primárním cílem práce bylo zjistit, zda manažeři podniků znají kulturně-historické kontexty propagačních akcí, kterých se účastní, nebo produktů, které mají zařazeny v nabídce. Sekundárním cílem bylo zjistit, jak tyto znalosti využívají při výkonu svého povolání. Práce je rozdělena do 3 …more
Abstract:
The bachelor's thesis is focused on the awareness of managers in gastronomic establishments in Prague about local and regional culture. The primary aim of the thesis was to determine whether business managers are familiar with the cultural-historical contexts of promotional events they participate in or the products they offer. The secondary objective was to investigate how these knowledge are utilized …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 6. 2023

Thesis defence

  • Date of defence: 11. 9. 2023
  • Supervisor: Ing. Lada Popl Petránková
  • Reader: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.