Bc. Štěpán Šanc

Bakalářská práce

Povědomí manažerů stravovacích služeb ve vybraném regionu o lokální a regionální kultuře

Awareness of Catering Service Managers in the Selected Region about Local and Regional Culture
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na povědomí manažerů gastronomických provozů v Praze o lokální a regionální kultuře. Primárním cílem práce bylo zjistit, zda manažeři podniků znají kulturně-historické kontexty propagačních akcí, kterých se účastní, nebo produktů, které mají zařazeny v nabídce. Sekundárním cílem bylo zjistit, jak tyto znalosti využívají při výkonu svého povolání. Práce je rozdělena do 3 …více
Abstract:
The bachelor's thesis is focused on the awareness of managers in gastronomic establishments in Prague about local and regional culture. The primary aim of the thesis was to determine whether business managers are familiar with the cultural-historical contexts of promotional events they participate in or the products they offer. The secondary objective was to investigate how these knowledge are utilized …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 6. 2023
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/y0qfx/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 9. 2023
  • Vedoucí: Ing. Lada Popl Petránková
  • Oponent: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.