Provozní kontrola při výrobě másla – Ludmila LINHARTOVÁ
Ludmila LINHARTOVÁ
Bakalářská práce
Provozní kontrola při výrobě másla
Operating check during butter production.
Anotace:
V teoretické části je pojednáno o tucích z hlediska výroby, složení, lidské výživy a jejich vlivu na zdravotní stav. Cílem praktické bakalářské práce bylo zhodnotit provozní kontrolu výroby másla a směsných tuků vyráběných v Olma, a.s. Jde o základní chemické stanovení obsahu vody a aktivní kyselosti, dále pak obsah soli, obsah netuků a volných mastných kyselin.Abstract:
In the theoretical part is treated of fats from view of production, structure, human?s sustenance and their influence upon health condition. The objective of this bachelor work was to evaluate operating control of production of butter and mixed fats, which are produced in Olma a.s. It is about base chemical determination of water content and active acidity, salt content, non-fats content and free fatty …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 5. 2011
Identifikátor:
21894
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
LINHARTOVÁ, Ludmila. Provozní kontrola při výrobě másla. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 26. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Psychrotrofní lipolytické bakterie a obsah volných mastných kyselin v bazénových vzorcích syrového kravského mléka
Magda MIKULOVÁ -
Příprava bionafty s vyšším obsahem volných mastných kyselin
Petr Ptáček -
Zastoupení nízkomolekulárních organických kyselin v lesních půdách
Veronika Šabková -
Nasycené tuky a jejich vliv na zdraví člověka
Markéta Majerová -
Tuky ve výživě člověka
Lucie Jáchimová -
Obsah vody ve zbytkové dendromase buku lesního (Fagus sylvatica L.)
Martin Čužna -
Vliv různého způsobu zpracování půdy na obsah vody v půdě
Petr Mazel -
Vliv biouhlí a procesní vody na obsah energie a fytotoxicitu klíčení semen
Martin Kala