Vztah obsahu a složení mléčného tuku a zdraví dojnic – Iva Fidlerová
Iva Fidlerová
Diplomová práce
Vztah obsahu a složení mléčného tuku a zdraví dojnic
Relationships among content and composition of milk fat and health of dairy cows
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Luděk Stádník, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FIDLEROVÁ, Iva. \textit{Vztah obsahu a složení mléčného tuku a zdraví dojnic}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/0ymwvh/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Výživa zvířat a dietetika
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva