Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o. – Martina POTENCOVÁ
Martina POTENCOVÁ
Bachelor's thesis
Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
Processing of documents for correct manufacturing practice (GMP) and the introduction of HACCP principles in the production of calcium chloride (liquid and anhydrous), food additives at KOMA Ltd.
Abstract:
V mé bakalářské práci "Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r. o.", vysvětluji, co znamená systém stanovení kritických kontrolních bodů (HACCP), co všechno tento systém obnáší, v jakých potravinách a v jaké formě se chlorid vápenatý jako přídatná látka …moreAbstract:
In my bachelor´s paper on "Processing of data for the proper production practice (GMP) and implementation of HACCP principle in the production of calcium chloride (liquid and anhydrous), an adjunct substance into foodstuff in the company KOMA Ltd.", I explain, what a system of setting of critical points (HACCP) means, everything what it contains and yields, in which foodstuff and in which form is calcium …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 3. 2012
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Date of defence: 31. 5. 2012
- Supervisor: Ing. Milan Novotný
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
POTENCOVÁ, Martina. \textit{Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.}. Online. Bachelor's thesis. Ústí nad Labem: University of Jan Evangelista Purkyně in Ústí nad Labem, Faculty of Social and Economic Studies. 2012. Available from: https://theses.cz/id/0yu2cv/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
POTENCOVÁ, Martina. Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.. Ústí nad Labem, 2012. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM. Fakulta sociálně ekonomická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM, Fakulta sociálně ekonomickáJAN EVANGELISTA PURKYNĚ UNIVERSITY IN ÚSTÍ NAD LABEM
Faculty of Social and Economic StudiesBachelor programme / field:
Economics and Management / Business Administration and Management
Theses on a related topic
-
Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
Martina POTENCOVÁ -
Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
Martina POTENCOVÁ -
Změna systému managementu kvality ze standardu ISO 9001:2008 na ISO 9001:2015 v praxi podniku
Michaela Chourová -
Integrace a efektivní řízení systému managementu dle standardů ISO 9001, ISO 14001 a OHSAS 18001
Petr Elznic -
QMS (ISO 9001), včetně ISO 14001 a ISO 45001 MSP v praxi
Jan Musil -
Zavedení certifikátů systému managementu kvality a environmentu podle standardů ISO 9001 a ISO 14001
Michal Kolařík -
Zavedení systému managementu kvality dle standardu ISO 9001:2015 ve vybrané firmě
David Hlinčík -
Zavedení systému managementu kvality dle standardu ISO 9001:2015 a jeho význam pro podnikovou praxi
Jakub Sieber