Martina POTENCOVÁ

Bakalářská práce

Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.

Processing of documents for correct manufacturing practice (GMP) and the introduction of HACCP principles in the production of calcium chloride (liquid and anhydrous), food additives at KOMA Ltd.
Anotace:
V mé bakalářské práci "Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r. o.", vysvětluji, co znamená systém stanovení kritických kontrolních bodů (HACCP), co všechno tento systém obnáší, v jakých potravinách a v jaké formě se chlorid vápenatý jako přídatná látka …více
Abstract:
In my bachelor´s paper on "Processing of data for the proper production practice (GMP) and implementation of HACCP principle in the production of calcium chloride (liquid and anhydrous), an adjunct substance into foodstuff in the company KOMA Ltd.", I explain, what a system of setting of critical points (HACCP) means, everything what it contains and yields, in which foodstuff and in which form is calcium …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 11. 2012
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 29. 1. 2013
  • Vedoucí: Ing. Milan Novotný

Citační záznam

Jak správně citovat práci

POTENCOVÁ, Martina. Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.. Ústí nad Labem, 2012. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM. Fakulta sociálně ekonomická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM, Fakulta sociálně ekonomická