Bc. Filip Oľha

Bakalářská práce

Kvalita gastronomických služieb v hoteloch

Quality of Gastronomic Services in Hotels
Abstract:
The content of the bachelor’s thesis is mainly devoted to the comparation of the gastronomic parts in selected hotels. For this purpose, mystery shopping was used in the evaluation of the gastronomic parts of the hotel, in which mystery shoppers wrote down their evaluations in the tables, that had been processed in advance. This was followed by an evaluation of individual visits and comparation of …více
Abstract:
Obsah bakalárskej práce sa venuje predovšetkým porovnávaniu gastronomických častí vo vybraných hoteloch. Za týmto účelom bol pri hodnotení gastronomických častí hotela použitý mystery shopping, pri ktorom si mystery shoppery zaznamenávali hodnotenie do tabuliek, ktoré boli vopred zostavené. Nasledovalo vyhodnotenie jednotlivých návštev a komparácia bodových ohodnotení. Pre skúmanie boli vybrané tri …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 6. 2023
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/yep4z/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 9. 2023
  • Vedoucí: Ing. Lada Popl Petránková
  • Oponent: Ing. Mgr. Vladana Horáková, MBA

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví