Michaela ŠŤASTNÁ
Bachelor's thesis
Glycerol v kosmetice
Glycerol in Cosmetics
Abstract:
Práce se zabývá problematikou glycerolu a jeho využitím v kosmetice. Dále pak jeho charakteristikou, možnostmi jeho výroby a využitím v různých kosmetických prostředcích.Abstract:
The work deals with problematic of glycerol and its use in cosmetics. Furthermore, the characteristics of glycerol, possibilities of its production and its utilization in various cosmetic products are described.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 5. 2013
Accessible from:: 24. 5. 2013
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
ŠŤASTNÁ, Michaela. Glycerol v kosmetice. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 24.5.2013
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 24. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Economics of Fat, Cosmetics and Production Detergent
Theses on a related topic
-
Experimentální studium pohybu a tvaru stoupající bubliny v systému voda-glycerol
Kateřina Jerhotová -
Vliv přídavku glycerolu v různých fázích výroby beraních inseminačních dávek na jejich následné kvalitativní parametry po rozmrazení
Anna Boudová -
Mikrobiální produkce glycerolu kvasinkami Saccharomyces cerevisiae
Karolína Žižková -
Fermentační produkce glycerolu vybranými kmeny kvasinek Saccharomyces cerevisiae
Vítězslav Rybář -
Výzkum kinetiky a rovnováh při transesterifikaci methylakrylátu glycerolem
Vojtěch Strnad -
Sledování stability enzymů a enzymových směsí pro stanovení alkoholu a glycerolu ve víně.
Ondřej Kubesa