Biodynamická produkce, výživa a vědomý vývoj konsumní společnosti – Marion WIERZBICKI
Marion WIERZBICKI
Master's thesis
Biodynamická produkce, výživa a vědomý vývoj konsumní společnosti
Biodynamic food production and nutrition and the conscious evolution of the consumer society
Abstract:
The present thesis is an attempt to envision necessary changes to move European food systems to sustainability. The notion of sustainability is explored in terms of agriculture-induced pollution, energetic dependence, but also healthiness, quality or embededdness in local communities (both economic and cultural). Thence, the ideal food systems pictured in the thesis incorporate a set of features that …more
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 1. 2013
Accessible from:: 16. 1. 2013
Thesis defence
- Date of defence: 25. 1. 2013
- Supervisor: Prof. Gaudenz Assenza, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
WIERZBICKI, Marion. \textit{Biodynamická produkce, výživa a vědomý vývoj konsumní společnosti}. Online. Master's thesis. Olomouc: Palacký University Olomouc, Philosophical Faculty. 2013. Available from: https://theses.cz/id/126eks/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
WIERZBICKI, Marion. Biodynamická produkce, výživa a vědomý vývoj konsumní společnosti. Olomouc, 2013. diplomová práce (Mgr.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Filozofická fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 16.1.2013
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 16. 1. 2013 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Filozofická fakultaPALACKÝ UNIVERSITY IN OLOMOUC
Philosophical FacultyMaster programme / field:
Cultural Studies / Euroculture
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights