Komplexní průzkum maloobchodního sortimentu vybraných zakysaných mléčných výrobků na českém trhu – Bc. Alžběta Bartošová
Bc. Alžběta Bartošová
Diplomová práce
Komplexní průzkum maloobchodního sortimentu vybraných zakysaných mléčných výrobků na českém trhu
A comprehensive survey of retail assortment representative fermented milk products on the Czech market
Anotace:
Jogurty patří do skupiny fermentovaných mléčných výrobků, které jsou konzumenty pro svou dostupnost a pozitivní zdravotní účinky vyhledávány po celém světě. Na těchto výrobcích si ceníme především toho, že obsahují všechny základní živiny, a navíc i vitaminy a minerální látky. Také mají velmi příznivý vliv na střevní mikroflóru a mohou přinášet řešení pro konzumenty, kteří trpí laktózovou intolerancí …víceAbstract:
Yogurt belongs to a group of fermented dairy products, which are sought worldwide for its availability and positive health effects. These products are especially appreciated for containing all essential nutrients, and, moreover, vitamins and minerals. They also have a very positive effect on intestinal microflora and can deliver solutions for consumers who suffer from lactose intolerance. The consumption …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Veronika Legarová, Ph.D.
- Oponent: Vladimír Čejna, externi
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BARTOŠOVÁ, Alžběta. \textit{Komplexní průzkum maloobchodního sortimentu vybraných zakysaných mléčných výrobků na českém trhu}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/12tdgk/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program / obor:
Kvalita a zpracování zemědělských produktů / Kvalita a zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
-
Mléčné výrobky ve výživě seniorů
Nikola VOJTOVIČOVÁ -
KYSANÉ MLÉČNÉ VÝROBKY VE VÝŽIVĚ ČLOVĚKA
Anton Miroshnichenko -
Mléko a mléčné výrobky ve výživě dětí základní školy
Sára HONZEJKOVÁ -
Preference zákazníků při nakupování ve velkoformátových typech prodejen MO (hypermarket, diskont, supermarket apod.) v komparaci s nakupováním v malých prodejnách
Michael Černohouz -
Marketingový výzkum diskontu Penny Market s. r. o.
Markéta Hubatová -
Microbiological parameters of goat´s milk yogurts and sheep´s milk yogurts
Aneta Náplavová
Název
Vložil
Vloženo
Práva