Komplexní průzkum maloobchodního sortimentu vybraných zakysaných mléčných výrobků na českém trhu – Bc. Alžběta Bartošová
Bc. Alžběta Bartošová
Master's thesis
Komplexní průzkum maloobchodního sortimentu vybraných zakysaných mléčných výrobků na českém trhu
A comprehensive survey of retail assortment representative fermented milk products on the Czech market
Abstract:
Jogurty patří do skupiny fermentovaných mléčných výrobků, které jsou konzumenty pro svou dostupnost a pozitivní zdravotní účinky vyhledávány po celém světě. Na těchto výrobcích si ceníme především toho, že obsahují všechny základní živiny, a navíc i vitaminy a minerální látky. Také mají velmi příznivý vliv na střevní mikroflóru a mohou přinášet řešení pro konzumenty, kteří trpí laktózovou intolerancí …moreAbstract:
Yogurt belongs to a group of fermented dairy products, which are sought worldwide for its availability and positive health effects. These products are especially appreciated for containing all essential nutrients, and, moreover, vitamins and minerals. They also have a very positive effect on intestinal microflora and can deliver solutions for consumers who suffer from lactose intolerance. The consumption …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 7. 4. 2015
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Veronika Legarová, Ph.D.
- Reader: Vladimír Čejna, externi
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
BARTOŠOVÁ, Alžběta. \textit{Komplexní průzkum maloobchodního sortimentu vybraných zakysaných mléčných výrobků na českém trhu}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2015. Available from: https://theses.cz/id/12tdgk/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme / field:
Farm Products Quality and Processing / Farm Products Quality and Processing
Theses on a related topic
-
Mléčné výrobky ve výživě seniorů
Nikola VOJTOVIČOVÁ -
KYSANÉ MLÉČNÉ VÝROBKY VE VÝŽIVĚ ČLOVĚKA
Anton Miroshnichenko -
Mléko a mléčné výrobky ve výživě dětí základní školy
Sára HONZEJKOVÁ -
Preference zákazníků při nakupování ve velkoformátových typech prodejen MO (hypermarket, diskont, supermarket apod.) v komparaci s nakupováním v malých prodejnách
Michael Černohouz -
Marketingový výzkum diskontu Penny Market s. r. o.
Markéta Hubatová -
Microbiological parameters of goat´s milk yogurts and sheep´s milk yogurts
Aneta Náplavová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights