Bc. Monika MAJKÚTOVÁ
Master's thesis
Deklarace země původu potravin
Declaration of country of origin food
Abstract:
Cílem diplomové práce bylo seznámit spotřebitele s legislativou týkající se označování země původu na potravinách a současnými změnami, které v této oblasti probíhají. Dále byly v práci popsány způsoby identifikace země původu z obalu potravin se zaměřením především na značky kvality. Praktická část práce se týká pozorování značení původu u vybraných komodit a vyhodnocení dotazníkového šetření zaměřeného …moreAbstract:
The aim of this work in the review was to educate consumers on the legislation concerning the indication of the country of origin on the product labels and with the current changes that take place in this area. Furthermore, methods of identifying the country of origin on food packaging were described, with focusing primarily on the brand quality.The practical part focuses on the observation of indicate …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 4. 2016
Accessible from:: 15. 4. 2016
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Hana Doležalová, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
MAJKÚTOVÁ, Monika. Deklarace země původu potravin. Č. Budějovice, 2016. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 15.4.2016
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 15. 4. 2016 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Ekonomická fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of EconomicsMaster programme / field:
Economics and Management / Management of Commerce
Theses on a related topic
-
Vliv země původu na rozhodování spotřebitele o koupi nápojů
Petra Trlicová -
Španělské potraviny s chráněným označením původu, potraviny s chráněným zeměpisným označením a zaručené tradiční speciality (masné výrobky)
Klára HUDCOVÁ -
Španělské potraviny s chráněným označením původu, potraviny s chráněným zeměpisným označením a zaručené tradiční speciality (mléčné výrobky)
Eva VLČKOVÁ -
Italské potraviny s chráněným označením původu, potraviny s chráněným zeměpisným označením a zaručené tradiční speciality (mléčné výrobky).
Adéla LINHARTOVÁ -
Rozdíly v technologii výroby a legislativních požadavcích na české a vietnamské potraviny živočišného původu
Hong Phuong Luongová -
Netradiční potraviny živočišného původu
Marie Klanicová -
Regionální potraviny a jejich podíl na prodeji v regionu Šumava
Ludmila DIVIŠOVÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights