Gastronomické speciality Slovácka – Zuzana Obdržálková
Zuzana Obdržálková
Bakalářská práce
Gastronomické speciality Slovácka
Gastronomical Specialities of Slovácko Region
Anotace:
ResuméTéma mé bakalářské práce nese název Gastronomické speciality Slovácka. Bakalářskou práci jsem zpracovávala pod vedením pana doc. Ing. Václava Lednického CSc. Mým cílem bylo seznámit návštěvníky regionu Slovácko s místní gastronomií a zároveň s pověstnými slováckými tradicemi.V teoretické části se zaměřuji na vymezení pojmu gastronomie obecně, na slovácké tradice, vymezení pojmu cestovní ruch …víceAbstract:
ResumeThe title of the topic of my Bachelor ´s work is Gastronomic specialities of South Moravia. I was writing this Bachelor ´s paper under guidance of Mr Doc. Ing. Václav Lednický CSc. The objective was to make the visitors to the South Moravian region with the local gastronomy and at the same time with the famous South-Moravian traditions. In theoretical part, I deal with the definition of the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2010
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/83945
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Václav Lednický
- Oponent: Jiří Vaněk
Citační záznam
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola báňská - Technická univerzita OstravaVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
Ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Kulturthema Essen - Oberfränkische Küche.Am Beispiel Bayreuth.
Eva Kantová -
Tradiční pokrmy Chodska a Plzeňska
Lucie Beranová -
Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
Tereza Hronová -
Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
Denis Mizler -
Současné trendy v konzumaci vín ve vztahu k jejich párování s pokrmy
Veronika Drugová -
Tradiční pokrmy z hub a jejich současné rozšíření
Nadine Lulic -
Párování českých červených vín se staročeskými pokrmy jako metoda upsellingu
Tomáš Kropáček -
Pravoslavné postní pokrmy v klášterních typikách od 8. do 14. století
Petr Cristian Vrzák