Bc. Pavlína Kopecká

Bachelor's thesis

Koření v léčebné výživě

Spices in nutrition therapy
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá kořením a jeho vlivem na lidský organismus. V teoretické části jsou uvedeny obecné poznatky o koření, shrnuty jsou také jejich účinky na lidský organismus a detailněji jsou popsány vybrané druhy koření. Praktická část je zaměřena na zjišťování znalostí cílové skupiny o problematice koření a sledování frekvence konzumace vybraných druhů koření metodou dotazníkového šetření …more
Abstract:
The Bachellor thesis focuses on spices and their influence on the human organism. The theoretical part presents general knowledge about spices, summarizes the individual effects on the human organism and decribes selected types of spices in detail. The practical part focuses on the survey of knowledge of the target group about spices and on the survey of the frequency of consumption of selected types …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 6. 5. 2016

Thesis defence

  • Date of defence: 8. 6. 2016
  • Supervisor: Mgr. Jana Spáčilová
  • Reader: RNDr. Ondřej Zvěřina, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Lékařská fakulta