Bc. Taťána Dangová

Diplomová práce

Technologické vyhodnocení výroby vybraného masného výrobku v závislosti na zvoleném koření

Technological evaluation of production of selected meat product in dependence on selected spice
Anotace:
Diplomová práce je vypracována na téma Technologické vyhodnocení výroby vybraného masného výrobku v závislosti na zvoleném koření. V teoretické části jsou definovány některé základní pojmy jako je produkce, spotřeba a jakost masa a masných výrobků. Dále se práce zabývá legislativou, dělením masných výrobků a jednotlivými technologickými kroky včetně použitých surovin pro výrobu mělněných masných výrobků …více
Abstract:
The diploma thesis is focused on the Technological evaluation of production of selected meat product in dependence on selected spice. The theoretical part defines some basic terms such as production, consumption and quality of meat and meat products. The thesis also deals with legislation and division of meat products and individual technological steps including used raw materials for the production …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Oponent: Lukáš Dvořák, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta