Technologické vyhodnocení výroby vybraného masného výrobku v závislosti na zvoleném koření – Bc. Taťána Dangová
Bc. Taťána Dangová
Diplomová práce
Technologické vyhodnocení výroby vybraného masného výrobku v závislosti na zvoleném koření
Technological evaluation of production of selected meat product in dependence on selected spice
Anotace:
Diplomová práce je vypracována na téma Technologické vyhodnocení výroby vybraného masného výrobku v závislosti na zvoleném koření. V teoretické části jsou definovány některé základní pojmy jako je produkce, spotřeba a jakost masa a masných výrobků. Dále se práce zabývá legislativou, dělením masných výrobků a jednotlivými technologickými kroky včetně použitých surovin pro výrobu mělněných masných výrobků …víceAbstract:
The diploma thesis is focused on the Technological evaluation of production of selected meat product in dependence on selected spice. The theoretical part defines some basic terms such as production, consumption and quality of meat and meat products. The thesis also deals with legislation and division of meat products and individual technological steps including used raw materials for the production …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
- Oponent: Lukáš Dvořák, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
Themis Stylianou -
Use of tea extracts in the production of meat products
Aliaksandra Kharoshka -
Technologické vyhodnocení výroby masného výrobku z masa kuřat krmených přídavkem kmínu kořenného v porovnáním s masným výrobkem s přídavkem kmínu do díla
Tereza Radová -
Postavení Product Placement v produkci filmu a TV pořadech
Anastasiya Khovanska -
Vyhodnocení jakostních charakteristik a technologie výroby masného výrobku v závislosti na jeho obalu
Martina Pavlíková -
Vliv předfermentační macerace na kvalitu bílých vín
Ondřej Klobása -
Optimalizace výroby atypických dřevěných palet ve společnosti Vyroba palet s.r.o.
Pavel Králík