Využití skopového masa v gastronomii – Martina CHRAMOSTOVÁ
Martina CHRAMOSTOVÁ
Bachelor's thesis
Využití skopového masa v gastronomii
Use of Sheep Meat in Gastronomy
Anotácia:
Tato práce byla zpracována na téma ? Využití skopového masa v gastronomii?. Bakalářská práce je zaměřena na skopové a jehněčí maso. Zabývá se chemickým složením, anatomic-kými částmi ovce a tepelnými úpravami. V další části najdeme praktické využití skopového a jehněčího masa v české i světové gastronomii.Abstract:
The aim of this work was elaborated on the topic ? Use of sheep meat in gastronomy? The bachelor thesis is focused on mutton and lamb. It deals with the chemical composition, anatomical parts of the sheep and thermal modification. In the next section we will find practical use of mutton and lamb in Czech and international cuisine.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2012
Zverejniť od: 11. 5. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 18. 6. 2012
Citační záznam
Jak správně citovat práci
CHRAMOSTOVÁ, Martina. Využití skopového masa v gastronomii. Zlín, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 11.5.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 11. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita a technologie zpracování jehněčího a skopového masa
Adéla Zetková -
Technologie zpracování a sortiment výrobků ze skopového a jehněčího masa
Lenka KRČMÁŘOVÁ -
UPLATNĚNÍ SKOPOVÉHO A JEHNĚČÍHO MASA
Gabriela Mati -
INOVACE V OBLASTI PŘÍPRAVY POKRMŮ ZE SKOPOVÉHO MASA A JEHO NUTRIČNÍ VÝZNAM
Kristýna Štohandlová -
Nedostatečně tepelně upravená svalovina býložravců (přežvýkavců) a její parazitární rizika
Veronika Šmídková -
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti ovčího masa
Jana Ryvolová -
Růstové schopnosti jehňat šumavské ovce (ŠO) a kříženců šumavské ovce a suffolk (ŠOxSu)
Anežka KRÁLOVÁ -
Moderní kryoprotektory využívané při konzervaci spermatu u beranů plemene valašská ovce
Hana Lorencová