Gabriela Mati

Bakalářská práce

UPLATNĚNÍ SKOPOVÉHO A JEHNĚČÍHO MASAV GASTRONOMII

Anotace:
Bakalářská práce se zabývá uplatněním skopového a jehněčího masa v gastronomii.Cílem bylo zjistit názor běžných spotřebitelů na výrobek ze skopového masa. Porovnával sevýrobek jehněčího masa a skopového masa z dvouleté ovce. Určovali jsme velikost rozdíluchutě, vůně, barvy, tuhosti a celkového dojmu pokrmu z jehněčího a skopového masa.
Abstract:
The bachelor thesis deals with the application of mutton and lamb in gastronomy. Theaim was tofind out the opinion of ordinary consumers on the sheepmeat product. The productof lamb and mutton from a two – year old sheep was compared. We determined magnitude ofthe difference in taste, aroma, coor, firmness and overal impression of the lamb and muttondish.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Archiv závěrečné práce je dostatečně naplněn.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bakalářský studijní program:
Management, hotelnictví a cestovní ruch

  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.