Praktická aplikace nutričního problému – Andrea Hofmanová
Andrea Hofmanová
Bakalářská práce
Praktická aplikace nutričního problému
Practical application of nutritive problem
Anotace:
Práce se věnuje tvorbě týdenního jídelníčku pro žáky navštěvující a stravující se na základní škole. Záměrem je nejprve seznámit čtenáře s přísnými požadavky a kritérii, kterými je každá základní škola při tvorbě školních obědů limitována. Tyto požadavky a kritéria jsou stanovena českou legislativu, zejména ve vyhlášce o školním stravování. Poté je využito lineárního programování, kdy je jedna z klasických …víceAbstract:
This bachelor thesis is concentrated to create a weekly menu for students who are visiting and consuming at primary school. The first intention is to familiarize the reader with the strict requirements and criteria that are common to every primary school and that every primary school has to observe in their developing of school's lunches. These requirements and criteria are determined by Czech legislation …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 10. 2012
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/65094
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 6. 2013
- Vedoucí: Jana Sekničková
- Oponent: Sára Bisová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/65094
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Kvantitativní metody v ekonomice / Matematické metody v ekonomii
Práce na příbuzné téma
-
Pestrost, spotřební koš a školní stravování
Adéla Gajdečková -
Jak funguje školní stravování v České republice v 21. století z pohledu surovinové střízlivosti
Eliška MALCOVÁ -
Aplikace projektu Zdravá školní jídelna v praxi školního stravování
Michaela PEČENKOVÁ -
Stravování dětí a mládeže v zařízení školního stravování a v rodině
Tomáš Mitlehner -
Analýza kvality stravování ve vybrané školní jídelně a ověření možností zlepšení vybraných ukazatelů spotřebního koše
Zdeněk STAROBA -
Analýza kvality stravování ve školní jídelně mateřské školy a ověření možností zlepšení vybraných ukazatelů spotřebního koše (omega 3 MK, antioxidační zdroje, vláknina)
Josef NAVRÁTIL -
Nutriční úroveň školního stravování v ČR
Iveta DOBRÁ -
Řešení vybraných úloh teorie grafů v systému MPL for Windows
Martin Korec