Andrea Hofmanová

Bakalářská práce

Praktická aplikace nutričního problému

Practical application of nutritive problem
Anotace:
Práce se věnuje tvorbě týdenního jídelníčku pro žáky navštěvující a stravující se na základní škole. Záměrem je nejprve seznámit čtenáře s přísnými požadavky a kritérii, kterými je každá základní škola při tvorbě školních obědů limitována. Tyto požadavky a kritéria jsou stanovena českou legislativu, zejména ve vyhlášce o školním stravování. Poté je využito lineárního programování, kdy je jedna z klasických …více
Abstract:
This bachelor thesis is concentrated to create a weekly menu for students who are visiting and consuming at primary school. The first intention is to familiarize the reader with the strict requirements and criteria that are common to every primary school and that every primary school has to observe in their developing of school's lunches. These requirements and criteria are determined by Czech legislation …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 10. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 25. 6. 2013
  • Vedoucí: Jana Sekničková
  • Oponent: Sára Bisová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/65094