Bezpečnost potravin v obchodních řetězcích – Michal Feix
Michal Feix
Diplomová práce
Bezpečnost potravin v obchodních řetězcích
Food safety in retail chains
Anotace:
Teoretická část se zabývá principy bezpečnosti potravin. Jeden z principů je doplněn podkapitolou o systému RASFF a vlivu technologií na bezpečnost potravin. Popsány jsou legislativní požadavky a nejvýznamnější systémy k zajištění bezpečnosti potravin. Přiblíženy jsou systémy HACCP, IFS a BRC. Praktická část je věnována analýze systému zajištění bezpečnosti potravin ve vybraném obchodním řetězci. Je …víceAbstract:
The theoretical part of the diploma work contains key principles of food safety. It includes the chapter about RASFF system and nanotechnology in food safety. Next part is about chosen food safety systems HACCP, IFS and BRC. In the practical part there is the analysis of the food safety system in the retail chain and the proposal for the more efficient one.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 9. 2008
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/8906
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 2. 2009
- Vedoucí: Alena Plášková
- Oponent: Helena Kořánová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/8906
Vysoká škola ekonomická v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu
Ademi Akhmetova -
Informační centrum bezpečnosti potravin jako součást systému kontroly potravin v ČR.
Pavla HENDRYCH JÍROVÁ -
Evropská úprava bezpečnosti potravin
Zdeňka Cejpková -
Výživa a bezpečnost potravin v těhotenství
Veronika Krejčová -
Bezpečnost potravin při dovozu ze třetích zemí
Olga ZUZAŇÁKOVÁ -
Bezpečnost potravin při dovozu ze třetích zemí
Olga ZUZAŇÁKOVÁ -
Bezpečnost potravin kontaminovaných mykotoxiny
Miroslav Najman -
Zhodnocení vybraných šetrných zpracovatelských technologií na kvalitu a bezpečnost potravin
Jana Halamová