Michal Feix

Diplomová práce

Bezpečnost potravin v obchodních řetězcích

Food safety in retail chains
Anotace:
Teoretická část se zabývá principy bezpečnosti potravin. Jeden z principů je doplněn podkapitolou o systému RASFF a vlivu technologií na bezpečnost potravin. Popsány jsou legislativní požadavky a nejvýznamnější systémy k zajištění bezpečnosti potravin. Přiblíženy jsou systémy HACCP, IFS a BRC. Praktická část je věnována analýze systému zajištění bezpečnosti potravin ve vybraném obchodním řetězci. Je …více
Abstract:
The theoretical part of the diploma work contains key principles of food safety. It includes the chapter about RASFF system and nanotechnology in food safety. Next part is about chosen food safety systems HACCP, IFS and BRC. In the practical part there is the analysis of the food safety system in the retail chain and the proposal for the more efficient one.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 9. 2008

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 2. 2009
  • Vedoucí: Alena Plášková
  • Oponent: Helena Kořánová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/8906

Vysoká škola ekonomická v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management