Bc. Martina Kindl

Bakalářská práce

Koncept gastronomického provozu

Concept of gastronomic operation
Anotace:
Cílem této práce je koncept gastronomického provozu, a to venkovské kavárny v Ústeckém kraji. V práci jsou v teoretické rovině vysvětleny pojmy z gastronomie a kavárenství. V analytické části je provedena analýza konkurence a rozbor klíčových bodů pro budoucí realizaci. V poslední části je pak navrženo řešení daného konceptu.
Abstract:
The aim of this work is to concept of gastronomic operation, namely a rural café in the Ústí nad Labem Region. At the theoretical level, the concepts of gastronomy and café are explained. In the analytical part, a competition analysis and analysis of key points for future realization is carried out. In the last part, the solution of the given concept is proposed.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 5. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 9. 2017
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví