Koncept gastronomického provozu – Bc. Martina Kindl
Bc. Martina Kindl
Bakalářská práce
Koncept gastronomického provozu
Concept of gastronomic operation
Anotace:
Cílem této práce je koncept gastronomického provozu, a to venkovské kavárny v Ústeckém kraji. V práci jsou v teoretické rovině vysvětleny pojmy z gastronomie a kavárenství. V analytické části je provedena analýza konkurence a rozbor klíčových bodů pro budoucí realizaci. V poslední části je pak navrženo řešení daného konceptu.Abstract:
The aim of this work is to concept of gastronomic operation, namely a rural café in the Ústí nad Labem Region. At the theoretical level, the concepts of gastronomy and café are explained. In the analytical part, a competition analysis and analysis of key points for future realization is carried out. In the last part, the solution of the given concept is proposed.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 5. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/13101/vsh_b_b1/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 9. 2017
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Vývoj podnikání na venkově v obci Skřivaň
Dominika Tobiášová -
Návrh podnikatelského plánu založení kavárny
Klára Smetanová -
Návrh vybraného podnikatelského záměru
Anna Klingerová -
Mapování kultury a návrh strategického plánu kultury v obci Napajedla se zaměřením na Klub kultury Napajedla p.o.
Petra Jarmarová -
Návrh podnikatelského záměru "zdravá kavárna"
Aneta Tůmová -
Návrh marketingové komunikace pro kavárnu Koblížek
Aneta Vidourková -
Káva jako fenomén: Historie kávového průmyslu a propagace kávy
Sára Čejková -
Káva a její sociokulturní aspekty
Vendula Hrušková