Bc. Veronika Wojnarová

Diplomová práce

Technologické možnosti výroby piva pro osoby se speciální dietou

Technological possibilities of beer production for people with special diet
Anotace:
Tato diplomová práce Technologické možnosti výroby piva pro osoby se speciální dietou pojednává o problematice technologie výroby piva se zaměřením na složení výsledného produktu s ohledem na osoby trpící diabetem a celiakií. Jsou zde charakterizovány suroviny pro výrobu piva a popsáno jejich složení a parametry. Dále se práce zabývá samotnou technologií piva se zaměřením na postupy rmutování při výrobě …více
Abstract:
This thesis Technological possibilities of beer production for people with special diet deals with the issue of beer production focused on the composition of the final product with consideration of the people with special diet needs as celiac disease and diabetes mellitus. The materials for beer production are characterised and their composition and parameters are described. Furthermore, the thesis …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
  • Oponent: Josef Gattermayer, Ing., externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta