Viktoriya Chaplygina

Bakalářská práce

Systém řízení rizik v potravinářském podniku.

Risk Management in the food manufacturing.
Anotace:
Předmětem této bakalářské práce "Systém řízení rizik v potravinářském podniku" je popsat a zhodnotit současný stav existujících rizik ve výrobním procesu vybraného potravinářského podniku. Na základě vyhodnoceni zpracovat výsledky a doporučit návrh nebo případné opatření. Na začátku bakalářské práce se věnuji pojmům jako je potravinářství, historie potravinářství a potravinové právo. V další kapitole …více
Abstract:
The subject of this thesis "Risk management system in the food business" is to describe and evaluate the current state of the existing risks in the manufacturing process of a selected food business. Based on the evaluation process of the results and to recommend any proposal or measure. The beginning of this thesis is devoted to concepts such as the food industry, the food history and food law. The …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2015
Zveřejnit od: 11. 5. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Romana Heinzová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Chaplygina, Viktoriya. Systém řízení rizik v potravinářském podniku.. Uherské Hradiště, 2015. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 11.5.2015

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 11. 5. 2015 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe