Uplatnění regionální produkce ovoce a zeleniny ve školních stravovacích zařízeních Jihočeského kraje – Bc. Daniela FIALOVÁ
Bc. Daniela FIALOVÁ
Master's thesis
Uplatnění regionální produkce ovoce a zeleniny ve školních stravovacích zařízeních Jihočeského kraje
Anotácia:
Diplomová práce se zabývá zjištěním a hodnocením faktorů, které ovlivňují uplatnění regionální produkce ovoce a zeleniny ve školních stravovacích zařízeních. Česká republika a Jihočeský kraj zvlášť nejsou v produkci ovoce a zeleniny soběstační. Otevření trhu v posledních třech desetiletích umožnilo pokrýt značnou část poptávky po ovoci a zelenině dovozem pro nás zcela nových druhů, ale postupně i druhů …viacAbstract:
The diploma thesis deals with the identification and evaluation of factors that affect the application of regional fruit and vegetable production in school catering facilities. The Czech Republic and the South Bohemian Region are not particularly self-sufficient in fruit and vegetable production. The opening of the market in the last three decades has made it possible to cover a large part of the demand …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 7. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: prof. Ing. Jan, st. Moudrý, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FIALOVÁ, Daniela. \textit{Uplatnění regionální produkce ovoce a zeleniny ve školních stravovacích zařízeních Jihočeského kraje}. Online. Diplomová práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Agriculture. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/17gqc7/.
Jak správně citovat práci
FIALOVÁ, Daniela. Uplatnění regionální produkce ovoce a zeleniny ve školních stravovacích zařízeních Jihočeského kraje. Č. Budějovice, 2020. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / odbor:
Agriculture Engineering / Agricultural Ecology
Práce na příbuzné téma
-
Srovnání struktury a nabídky regionální produkce a biopotravin v regionu jižních Čech a krajském městě
Jan MARTAN -
Srovnání produkce a kvality píce travních porostů po obnově komerční a regionální směsí osiv v Bílých Karpatech
Petra Nespěšná -
Produkce a distribuce regionálních potravin a biopotravin v kraji Vysočina a jejich uplatnění ve veřejném stravování.
Michala STEJSKALOVÁ -
KERAMIKA 16. A 1. POLOVINY 17. STOLETÍ V JIŽNÍCH A ZÁPADNÍCH ČECHÁCH. Inovace a kontinuita hrnčířské produkce
Michal PREUSZ -
Komparace způsobů prodeje na příkladu regionálního produktu a možné způsoby podpory regionální produkce v Ústeckém kraji
Petra ZEMANCOVÁ -
Perspektivy a problematika masné výroby v rámci regionální produkce
Žaneta Suchánková -
Produkce a distribuce regionálních potravin a biopotravin v kraji Vysočina a jejich uplatnění ve veřejném stravování.
Michala STEJSKALOVÁ -
Možnosti a překážky zavádění biopotravin do školního stravování na Klatovsku
Eliška NEUMAYEROVÁ
Názov
Vložil
Vložené
Práva