Obsah rezistentního škrobu a N- látek v pšeničné mouce – Bc. Lenka KUPCOVÁ
Bc. Lenka KUPCOVÁ
Diplomová práce
Obsah rezistentního škrobu a N- látek v pšeničné mouce
Content of Resistant Starch and Crude Protein in Wheat Flour
Anotace:
Předložená diplomová práce se zabývá obsahem celkového škrobu, rezistentního škrobu a dusíkatých látek v pšeničné mouce a statistickém vyhodnocení možné závislosti mezi známými parametry. Teoretická část se podrobně zabývá charakterizací škrobu, vlastnostmi pšeničné mouky a požadavky na její kvalitu. Praktická část je zaměřena na stanovení obsahu celkového škrobu, rezistentního škrobu a následném statistickém …víceAbstract:
The presented thesis deals with the content of total starch, resistant starch and crude protein in wheat flour and statistical evaluation of possible dependencies between the known parameters. The theoretical part deals with the detailed characterization of the starch properties of wheat flour and its quality requirements. The practical part is focused on the determination of total starch, resistant …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 8. 2011
Identifikátor:
22628
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KUPCOVÁ, Lenka. Obsah rezistentního škrobu a N- látek v pšeničné mouce. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 19. 08. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita pšeničné mouky českých a zahraničních výrobců
Veronika Zigmundová -
Technologická kvalita a možnosti pekárenského využití pšenice s purpurovým zbarvením zrna
Romana Šebestíková -
Vliv zlepšujících přípravků na kvalitu mouky
Jiří Fučík -
Pekárenská kvalita zrna pšenice s modrým aleuronem
Martin Helis -
Technologická kvalita pšenice s deep-purple barvou zrna
Karolína Linhartová