Vývoj nových potravin pro osoby se speciálními nutričními požadavky – Bc. Gabriela Juhászová
Bc. Gabriela Juhászová
Master's thesis
Vývoj nových potravin pro osoby se speciálními nutričními požadavky
Development of new food products for people with special nutritional needs
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JUHÁSZOVÁ, Gabriela. \textit{Vývoj nových potravin pro osoby se speciálními nutričními požadavky}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/1azm5v/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.