Bc. David Janáček

Bakalářská práce

Management řízení na úseku technologického zpracování potravin se zaměřením na restaurace Ambiente

Operation Management of Technological Food processing with focus on Ambiente Restaurants
Anotace:
Tato práce se věnuje problematice řízení na úseku technologického zpracování potravin gastronomického provozu se zaměřením na restaurační síť Ambiente. Hlavním cílem této práce bylo stanovení různých stylů řízení organizace z hlediska historie a aktuálních trendů a jejich vzájemné porovnání. V teoretické části byly informace shromažďovány pomocí rešerší a studiem odborné literatury. Při zpracování …více
Abstract:
This thesis aims to the problematics of operation management of technological food processing with focus on Ambiente Restaurants. For the theoretical part of this work, the information was studied and selected from expert literature. The main objective in this work was to analyse different types of operation management with the focus on history, new trends and their comparison. For the creation of …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 6. 2018
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/fhljf/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 9. 2018
  • Vedoucí: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze