Management řízení na úseku technologického zpracování potravin se zaměřením na restaurace Ambiente – Bc. David Janáček
Bc. David Janáček
Bakalářská práce
Management řízení na úseku technologického zpracování potravin se zaměřením na restaurace Ambiente
Operation Management of Technological Food processing with focus on Ambiente Restaurants
Anotace:
Tato práce se věnuje problematice řízení na úseku technologického zpracování potravin gastronomického provozu se zaměřením na restaurační síť Ambiente. Hlavním cílem této práce bylo stanovení různých stylů řízení organizace z hlediska historie a aktuálních trendů a jejich vzájemné porovnání. V teoretické části byly informace shromažďovány pomocí rešerší a studiem odborné literatury. Při zpracování …víceAbstract:
This thesis aims to the problematics of operation management of technological food processing with focus on Ambiente Restaurants. For the theoretical part of this work, the information was studied and selected from expert literature. The main objective in this work was to analyse different types of operation management with the focus on history, new trends and their comparison. For the creation of …víceKlíčová slova
manažer šéfkuchař řízení motivace Management Executive chef operation management motivation
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 6. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/fhljf/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 9. 2018
- Vedoucí: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JANÁČEK, David. \textit{Management řízení na úseku technologického zpracování potravin se zaměřením na restaurace Ambiente}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/1badvi/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Rozhodování a motivace manažerů na odlišných úrovních řízení - Behaviorální management
Filip Kraic -
Rozhodování a motivace manažerů na odlišných úrovních řízení
Simona Sochorová -
Motivace a její vliv na zvyšování výkonnosti podniku
Vladimír Vítek -
Motivace jako nástroj řízení výkonnosti
Eliška Vytrvalová -
Pracovní motivace a řízení lidských zdrojů
Jana Kadlusová -
Výkonová motivace osob v manažerských pozicích
Anežka MARGECÍNOVÁ -
Návrh zásad přijímání, hodnocení a motivace lidských zdrojů v podnikatelském subjektu
Alena Jirsíková -
Motivace jako způsob vedení lidí
Andrea Königová