Bc. Barbora Lukášová

Bakalářská práce

Kulinářské tradice Těšínska a jejich uplatnění v současné gastronomii

Culinary Traditions of Těšín Region and their Application in Contemporary Gastronomy
Anotace:
Cílem bakalářské práce je analyzovat gastronomické tradice v oblasti Těšínska a na základě zjištěného vytvořit doporučení pro implementaci tradičního kulinářství do moderní gastronomie ve formě návrhu zážitkového menu. Práce bude složena ze dvou částí, teoretické a analytické. Teoretická část práce bude zaměřena na charakteristiku zkoumaného území, deskripci kulinářských tradic a použitou výzkumnou …více
Abstract:
The aim of the bachelor's thesis is to analyze the gastronomic traditions in the Cieszyn region and on the basis of the findings to create recommendations for the implementation of traditional cuisine in modern gastronomy in the form of an experience menu. The work is going to consist of two parts, theoretical and analytical. The theoretical part of the work focus on the characteristics of the researched …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 7. 2021
Identifikátor: https://is.slu.cz/th/ckhp1/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 16. 8. 2021
  • Vedoucí: Ing. Milena Botlíková, Ph.D.
  • Oponent: Mgr. Alexandr Burda

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Slezská univerzita v Opavě

Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus