Vendula SUSZKOVÁ

Bakalářská práce

Hodnocení mikrobiologické nezávadnosti potravin.

Assessment of food microbiological safety.
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá významnými poznatky se zaměřením na bezpečnost potravin z mikrobiologického hlediska. První část práce je zaměřena na charakteristiku nejčastěji se vyskytujících patogenních mikroorganismů v potravinách, jejichž přítomnost může vést ke vzniku infekcí, a tudíž představují vysoké riziko pro lidské zdraví. V následující kapitole jsou uvedeny základní legislativní předpisy …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with important knowledge with a focus on food safety from a microbiological point of view. The first part of the thesis is focused on the characteristics of the most frequently occurring pathogenic microorganisms in foods, the presence of which can lead to infections and therefore pose a high risk to human health. The following chapter lists the basic legislation and standards …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 14. 5. 2018
  • Vedoucí: Mgr. Zuzana Rybková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

SUSZKOVÁ, Vendula. Hodnocení mikrobiologické nezávadnosti potravin.. Ostrava, 2018. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Přírodovědecká fakulta

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Přírodovědecká fakulta