Podnikatelský záměr realizace a provozu cukrárny a kavárny – Bc. Votrubová Votrubová
Bc. Votrubová Votrubová
Bachelor's thesis
Podnikatelský záměr realizace a provozu cukrárny a kavárny
Business plan for the realization and service of a confectionary and cafe
Abstract:
Bakalářská práce rozpracovává podnikatelský plán realizace provozovny cukrárny a kavárny ve Vysokém Újezdu. Na základě rozboru podnikatelského plánu a analýz podnikatelského okolí a rizik navrhuje praktický postup pro realizaci uvažované provozovny v konkrétních podmínkách. Doporučení a návrhy jsou zpětně uvěřeny i dotazníkovým šetřením.Abstract:
The bachelor's thesis develops a business plan for the implementation of a confectionery and cafe in Vysoké Újezd. Based on the analysis of the business plan and analyzes of the business environment and risks, it proposes a practical procedure for the implementation of the considered establishment in specific conditions. Recommendations and suggestions are also retrospectively verified by a questionnaire …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2022
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/xsyue/
Thesis defence
- Date of defence: 7. 6. 2022
- Supervisor: Ing. Lada Petránková
- Reader: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomickáInstitute of Hospitality Management and Economics
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Tourism
Theses on a related topic
-
Business plan of QuickJOBS mobile application
Dalibor Herbrich -
Analýza vlivu coronaviru (terorismu) na cestovní ruch
Oldřich Mokroš -
Analýza Rekreačního areálu Výr se zaměřením na cestovní ruch
Jan Zika -
Cestovní ruch severního Švédska
Martina Trubanová -
Identifikace příležitostí pro rozvoj zvolené oblasti se zaměřením na cestovní ruch a rekreační funkci
Eva Kuchtíková -
Předpoklady pro rozvoj cestovního ruchu v Bosně a Hercegovině
Marie Petrová -
Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie
Adam Psota -
Vliv pandemie Covid - 19 na stav malých a středních podniků v oblasti gastronomie v Moravskoslezském kraji
Nikol Šebestová