Bc. Nikol Šebestová

Bakalářská práce

Vliv pandemie Covid - 19 na stav malých a středních podniků v oblasti gastronomie v Moravskoslezském kraji

The impact of the Covid - 19 pandemic on the state of small and medium enterprises in the field of gastronomy in the Moravian - Silesian region
Anotace:
Cílem bakalářské práce je na základě posouzení současné situace malých a středních podniků v oblasti gastronomie v Moravskoslezském kraji vymezit dopad pandemie Covid - 19 na tyto podnikatele a navrhnout možná opatření při řešení náhlé změny v podnikatelském prostředí v tomto segmentu. Bakalářská práce zahrnuje teoretické informace z použitých literárních zdrojů. V práci je využita kvalitativní metoda …více
Abstract:
The aim of the bachelor´s thesis is to define the impact of the Covid – 19 based on an assesment of the current situation of small and medium enterprises in the gastronomy sector in the Moravian – Silesian region to propose possible measures in delaing with a sudden change in the business environment in this segment. The bachelor thesis includes theoretical information from the used literary sources …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 7. 2023
Identifikátor: https://is.slu.cz/th/n0xdt/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 23. 8. 2023
  • Vedoucí: doc. Ing. Jarmila Duháček Šebestová, Ph.D.
  • Oponent: Mgr. Pavel Struminský

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Slezská univerzita v Opavě

Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management