Podnikatelský záměr realizace a provozu cukrárny a kavárny – Bc. Votrubová Votrubová
Bc. Votrubová Votrubová
Bakalářská práce
Podnikatelský záměr realizace a provozu cukrárny a kavárny
Business plan for the realization and service of a confectionary and cafe
Anotace:
Bakalářská práce rozpracovává podnikatelský plán realizace provozovny cukrárny a kavárny ve Vysokém Újezdu. Na základě rozboru podnikatelského plánu a analýz podnikatelského okolí a rizik navrhuje praktický postup pro realizaci uvažované provozovny v konkrétních podmínkách. Doporučení a návrhy jsou zpětně uvěřeny i dotazníkovým šetřením.Abstract:
The bachelor's thesis develops a business plan for the implementation of a confectionery and cafe in Vysoké Újezd. Based on the analysis of the business plan and analyzes of the business environment and risks, it proposes a practical procedure for the implementation of the considered establishment in specific conditions. Recommendations and suggestions are also retrospectively verified by a questionnaire …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2022
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/xsyue/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2022
- Vedoucí: Ing. Lada Petránková
- Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VOTRUBOVÁ, Votrubová. \textit{Podnikatelský záměr realizace a provozu cukrárny a kavárny}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/1cxg4e/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomickáVysoká škola hotelová a ekonomická
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Business plan of QuickJOBS mobile application
Dalibor Herbrich -
Analýza vlivu coronaviru (terorismu) na cestovní ruch
Oldřich Mokroš -
Analýza Rekreačního areálu Výr se zaměřením na cestovní ruch
Jan Zika -
Cestovní ruch severního Švédska
Martina Trubanová -
Identifikace příležitostí pro rozvoj zvolené oblasti se zaměřením na cestovní ruch a rekreační funkci
Eva Kuchtíková -
Předpoklady pro rozvoj cestovního ruchu v Bosně a Hercegovině
Marie Petrová -
Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie
Adam Psota -
Vliv pandemie Covid - 19 na stav malých a středních podniků v oblasti gastronomie v Moravskoslezském kraji
Nikol Šebestová