Kvantitativní aspekty vybraných typů veřejného stravování s ohledem na prevenci vzniku civilizačních chorob – Radka MARJAKOVÁ
Radka MARJAKOVÁ
Bachelor's thesis
Kvantitativní aspekty vybraných typů veřejného stravování s ohledem na prevenci vzniku civilizačních chorob
The Quantitative Aspects of Chosen Types of Public Catering with Special Focus on Prevention of Lifestyle Diseases
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na výživu a stravování v restauracích klasického typu. Pojednává o vlivu výživy na vznik civilizačních chorob. Analyzuje energetické složení 90 jídel restauračního typu. Výsledky výzkumu jsou srovnány s výživovými doporučeními pro obyvatelstvo České republiky.Abstract:
The bachelor thesis focuses on nutrition and eating habits in the restaurants of the classic type. It discusses the impacts of nutrition on the emergence of lifestyle diseases and analyzes the energy content of 90 dishes of the restaurant type. The results of this research are compared with the dietary recommendations issued for the population of the Czech Republic.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 4. 2015
Accessible from:: 13. 4. 2015
Thesis defence
- Supervisor: MUDr. Kateřina Kikalová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
MARJAKOVÁ, Radka. \textit{Kvantitativní aspekty vybraných typů veřejného stravování s ohledem na prevenci vzniku civilizačních chorob}. Online. Bachelor's thesis. Olomouc: Palacký University Olomouc, Faculty of Education. 2015. Available from: https://theses.cz/id/1drv1q/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
MARJAKOVÁ, Radka. Kvantitativní aspekty vybraných typů veřejného stravování s ohledem na prevenci vzniku civilizačních chorob. Olomouc, 2015. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Pedagogická fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.4.2015
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 13. 4. 2015 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Pedagogická fakultaPALACKÝ UNIVERSITY IN OLOMOUC
Faculty of EducationBachelor programme / field:
Specialization in Pedagogy / PR-VZ
Theses on a related topic
-
Výživová doporučení pro těhotné ženy v teorii a praxi
Anhelina SYNOVYD -
Implementace bezlepkového stravování v české gastronomii
Anna Brábníková -
Vybrané ukazatele nutriční hodnoty náhradní kojenecké výživy
Adéla Kocmanová -
Hodnocení nutriční hodnoty lučního sena a jeho alternativ ve výživě sportovních koní
Adriana Dunovská -
Ovlivnění nutriční hodnoty cvrčka banánového (Gryllus assimilis) přidáním mrkve do jeho výživy
Michal Čáp -
Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty
Ondřej Zeman -
Srovnání nutriční hodnoty vybraných odrůd pšenice seté ve vztahu k výživě brojlerových kuřat
Viktória Gallie -
Označování nutriční hodnoty potravin na přední straně obalu
Eliška Paidarová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights