Bc. Anna Brábníková

Diplomová práce

Implementace bezlepkového stravování v české gastronomii

The Implementation of the Gluten-Free Diet in Czech Gastronomy
Anotace:
Tématem diplomové práce je Implementace bezlepkového stravování v české gastronomii. Vzhledem ke stále narůstající poptávce po bezlepkové stravě, ze zdravotních či jiných důvodů, je práce zaměřena na její poskytování v českých restauracích. Cílem diplomové práce je identifikovat problémy související s bezlepkovým stravováním v restauračních zařízeních z pohledu osob na bezlepkové dietě a vypracovat …více
Abstract:
The topic of this master’s dessertation is the Implementation of the Gluten-Free Diet in Czech Gastronomy. Due to a constant rise of demand for gluten free meals for various reasons such as health issues, this dissertation focuses on the level of providing those meals in Czech restaurants. The aim of this dissertation is to identify all of the challenges regarding gluten free menus in Czech restaurants …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 6. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 9. 2022
  • Vedoucí: doc. Ing. Dagmar Jakubíková, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomická

Vysoká škola hotelová a ekonomická

Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví