Jan Plicka

Master's thesis

Zásobovací logistika v restauračním a hotelovém průmyslu

Supply logistics in the restaurant and hotel industry
Abstract:
Práce se zabývá analýzou zásobovací logistiky konkrétního restauračního a hotelového provozu. V současné době vysoké a tvrdé konkurence hraje v tomto odvětví zásobování čím dál tím důležitější roli. Vhodně zvolený proces zásobování a volby dodavatelů je do značné míry konkurenční výhodou například v podobě vyšší čerstvosti surovin, flexibilních dodávek či snižování nákladů. Cílem práce je přiblížit …more
Abstract:
The thesis deals with the analysis of supply logistics of specific restaurant and hotel operation. Currently, in times of high and hard competition, supply proces plays an increasingly important role. A suitably chosen procurement process and choice of suppliers is to a large extent a competitive advantage, for example in the form of higher ingredient freshness, flexible deliveries or cost savings …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 10. 2017

Thesis defence

  • Date of defence: 19. 6. 2018
  • Supervisor: Petr Jirsák
  • Reader: Bedřich Rathouský

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/73415

Vysoká škola ekonomická v Praze

Master programme / field:
Ekonomika a management / Management